Naša ekipa je sestavljena iz  strokovnjakov s področja psihologije, biopsihologije, psihofiziologije, Biofeedbacka in Nevrofeedbacka, informatike in elektrotehnike.

Dr. Nika Pušenjak je nevropsihologinja, specialistka Bio/neurofeedbacka, ki se uspešno ukvarja tudi s peak performance športno psihofiziologijo.
Je edina certificirana usposobljena strokovnjakinja na področju izvajanja terapij z metodama Biofeedback in Neurofeedback v Sloveniji. S področjem športne psihologije in nevropsihologije se ukvarja od leta 2005; metodo Bio/neurofeedbacka je prva predstavila Sloveniji in slovenski akademski znanosti.
Kot terapevtka, predavateljica in raziskovalka ima večletne izkušnje na domačih in tujih tleh.
Specialistični podiplomski študij je opravila na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju.
Je doktorandka biomedicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani.

Tina Burger je certificirana strokovnjakinja za Bio/neurofeedback. Poleg študija psihologije ima dvajsetletne izkušnje s pedagoškim delom z različnimi profili otrok in odraslih.

David Pušenjak je univerzitetni diplomirani org. dela – informatik. Skrbi za softversko in strojno tehnično podporo za visokotehnološke medicinske Biofeedback naprave.

Jožef Pušenjak je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike in dobitnik plakete mesta Ljubljana za inovativnost.

Pri svojem razvojno-raziskovalnem delu se podjetje povezuje z mnogimi domačimi in tujimi ustanovami (Fakulteta za Šport, Medicinska fakulteta v Ljubljani, Zdravstvena fakulteta, Fakulteta za elektrotehniko, Gea College, Univerza Sigmunda Freuda na Dunaju, Univerzitetni klinični center Ljubljana, ipd.) ter s strokovnjaki in kolegi s tujine (Španije, Hrvaške, Švice, Indonezije, Srbije, Anglije, Italije, Nizozemske, Francije, Nemčije, Avstrije in Nove Zelandije).